Yhteiskunnallinen ja yritysvastuuviestintä radiossa

RadioMedian myyntipalvelut: Tarjoamme yhteiskunnallisille toimijoille ja yritysvastuuviestiä välittäville yrityksille Suomen kattavimman ratkaisun tärkeiden viestien välittämiseen. Käytössäsi ovat kaikki suomalaiset kaupalliset radiokanavat, joiden välityksellä tavoitat miljoonat suomalaiset. Ratkaisumme saat edullisesti, sillä nautit yhteiskunnallisen ja vastuullisen viestijän hintaeduista.

Yhteiskunnalliset ja yritysvastuuviestit ovat elämämme tärkeimpiä viestejä. Me välitämme viestisi suoraan suoraan suomalaisten korvien väliin.

Radio viestin viejänä – tärkeät viestit yli 3,4 miljoonalle kuulijalle

Varmista viestin perillemeno. Yhteiskunnallisen ja yritysvastuuviestin on herätettävä tunteita tehdäkseen parhaan mahdollisen impaktin. Radio palvelee tätä tarkoitusta loistavasti, sillä ääni on tehokas instrumentti tarinankerrontaan sekä mielikuvien luomiseen. Mikä parasta, radion välityksellä tavoitat yli 3,4 miljoonaa viikkokuulijaa. Välitämme viestisi suoraan suomalaisten korvien väliin.

Ota yhteyttä:

Artikkeliin liitetty henkilö

Juhana Häkkinen

Sales Director juhana.hakkinen@radiomedia.fi 050 340 8960

Matti Miettinen

Vastuuviestintä ja yhteiskunnallinen mainonta matti.miettinen@radiomedia.fi 044 023 0979

Tutustu myös seuraaviin materiaaleihin
  • RadioMedian yritysvastuuviestinnän ja yhteiskuntaviestinnän myyntiehdot Lataa tästä
  • Vastuullisen audioviestinnän opas Lataa tästä

    Täytä tietosi kaavakkeella, niin pystyt lataamaan PDF-tiedoston. Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojalausekkeen kuvaamalla tavalla.