Uusi SuomiRäp-radiokanava aloittaa lähetykset 14.9.

Bauer Median kanavaperheen uusin tulokas on ensimmäinen kotimaiselle rap-musiikille omistautunut radiokanava. Toistaiseksi suomi-rap on ollut vain suosittuna lisämausteena monien radioiden musiikkivirrassa, vaikka kotimainen hiphop on jo pitkään ollut yksi maamme kuunnelluimpia musiikkigenrejä.

Kauan odotettu SuomiRäp tarjoilee kotimaisen rap-musiikin koko kirjon

Radiokanava keskittyy nimensä mukaisesti pitämään yllä ja kehittämään suomi-rapin kulttuuria. Musiikillinen selkäranka ylettyy uusista tulokkaista klassikkobiiseihin. Kanavan juontajina toimivat mm. Bassoradiosta tutut äänet Ville Tanskanen ja Aleksi Korpijaakko.

”Suomi-rap on jo pitkään ansainnut oman radiokanavansa. On hienoa, että vihdoin tälle musiikille löytyy koti ja meillä ollut kunnia olla rakentamassa Suomen ensimmäistä kotimaiselle rap-musiikille pyhitettyä kanavaa”, kertoo SuomiRäpin ohjelmapäälliköksi NRJ:ltä siirtyvä Riikka ”Ritu” Karjalainen.

”Uusi SuomiRäp-kanava on osa Bauer Median laajempaa syksyn mittaista kehityshanketta, paljon muutakin uutta on tulossa vielä syyskuun ja loppuvuoden aikana. Olemme hyvällä kasvun ja kehityksen tiellä”, hehkuttaa Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

SuomiRäp aloittaa lähetyksensä 14.9. isoimmissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.
 

SuomiRäpin taajuudet:

Helsinki 94,9 MHz
Jyväskylä 99,7 MHz
Oulu 105,4 MHz
Tampere 103,1 MHz
Turku 101,9 MHz

 
Lähde: Bauer Media