Uusi Kantriradio aloittaa Pirkanmaalla ja Suplassa

Kantriradio soittaa nimensä mukaisesti kantrimusiikkia. Ensimmäinen lähetys on nyt keskiviikkona 1 joulukuuta. Tiedotteessaan kanava lupaa, että työpäivän aikana ei soiteta samaa kappaletta kolmeen tai edes kahteen kertaan.

Valtioneuvosto myönsi 23. kesäkuuta toimilupia radiotoiminnan harjoittamiseen, ja täydennyskierroksella Sanoma Media Finland sai toimiluvan Pirkanmaan alueelle taajuudelle 91,0 MHz. Kanavapaikalla aloittaa nyt uusi Kantriradio. 

”Olemme rakentaneet kanavan, jota on helppo kuunnella. Kantriradion soittolista koostuu pääasiassa 2000-luvun pop-kantrista, toki hyvillä klassikoilla ja esimerkiksi roots-artisteilla maustettuna. Kertosäkeet ovat Grand Canyonin kokoluokkaa, ja työpäivän aikana emme soita samaa kappaletta kolmeen tai edes kahteen kertaan”, linjaa radioiden musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari tiedotteessa. 

Kantriradion biisikirjasto on leveä ja artistikattauksesta löytyy liuta tunnettuja tähtiä kuten Keith UrbanBlake SheltonRascal FlattsShania TwainTom PettyCarrie UnderwoodJohnny CashDolly PartonMiranda LambertSheryl Crow ja Toby Keith

Kantriradion kuuluvuusalueen kunnissa asuu yhteensä  yli 400 000 ihmistä. Kanava kuuluu Tampereen lisäksi Valkeakoskella, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Nokialla, Lempäälässä ja Kangasalla. 

”On inspiroivaa tuoda ihan uusi ja erilainen kanava markkinoille. Kantridiggarit löytänevät kanavan ensimmäisenä, mutta tavoitteenamme on rakentaa kanavasta helposti lähestyttävä ihan kaikille. Startti tapahtuu musiikkivetoisesti ja Ilta-Sanomien radiouutisilla. Sisältökehitys tapahtuu palautteen ja tutkimusten kautta”, kertoo radioiden sisältöjohtaja René Mäkinen

Pirkanmaan lisäksi Kantriradiota voi kuunnella ympäri Suomen osoitteessa supla.fi/kantriradio tai Suplan mobiilisovelluksen kautta.