Uusi Basso aloittaa laajemmalla kuuluvuusalueella 30.9.

Uusi Basso aloittaa toimintansa syyskuun viimeisenä päivänä. Kanava keskittyy tarjoilemaan monipuolisen kattauksen räppiä, hiphoppia sekä r`n`b:tä. Samalla kuuluvuusalue laajenee merkittävästi. Ihan kaikkea ei kuitenkaan uudisteta, vaan esimerkiksi aiemman Basson ikisuosikki iltapäiväohjelma Hikinen iltapäivä jatkuu myös uudella kanavalla.

 ”Sisällön rakentaminen on vielä hieman kesken, mutta kehitämme Basson olohuonekonseptia ja pohdimme parhaillaan, mitä muita erikoisohjelmia uudelle kanavalle tulee. Uskon, että uudesta Bassosta tulee kiinnostava kokonaisuus. Näihin valittuihin musiikkigenreihin keskittyminen ja niiden monipuolinen yhdistäminen edesauttaa sitä, että entistä useammat kuuntelijat löytävät kanavan ja viihtyvät sen parissa”, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Aiemman Bassoradion toiminta loppui tällä viikolla, kun vanhalla kanavapaikalla aloitti kotimaiseen räppiin keskittynyt kanava SuomiRäp. Uusi Basso tulee kuulumaan syyskuun lopulla Bauer Median omistaman Kiss-radiokanavan nykyisillä taajuuksilla.
 

Lähde: Bauer Media