The Voicelle uusia juontajia

The Voice –radiokanava aloittaa 11.2. alkaen uuden aamushown ja iltapäiväohjelman. Uutta Toni, Minna ja Voicen Aamu –ohjelmaa juontavat Toni Immonen ja Minna Ruolanto. Immonen tunnetaan vuosien ajalta MTV3:n urheiluankkurina. Ruolanto taas on viettänyt viime vuodet Finnairin palveluksessa, edellisenä tehtävänään turvallisuuskoulutus. Molemmat palaavat nyt radiotyön pariin, sillä Immonen on työskennellyt Radio NRJ:llä ja Ruolanto Radio SuomiPopilla.

– Haluamme rakentaa Suomen aidoimman aamushown ja taistella aamun herruudesta. Persoonillamme on erittäin mielenkiintoista elämänkokemusta ja kaikupohjaa tarttua sekä ajankohtaisiin, että kohderyhmäämme kiinnostaviin arjen aiheisiin, kertoo SBS:n sisältöjohtaja Johannes Saukko.

Väliaikaisesti Voicen aamua juontava Lauri Kottonen siirtyy luotsaamaan uutta iltapäiväohjelmaa yhdessä radioon hyppäävän Noora Hautakankaan kanssa.

– Lauri ja Noora klikkasivat testeissämme heti. Ensimmäisen demonauhan ensimmäisestä juonnosta lähtien oli selvää, että haluamme juuri nämä kaksi Voicen iltapäivään, taustoittaa Saukko.

Samaan aikaan ohjelmiston kanssa uusitaan myös The Voicen slogan. Kanavaa alusta asti asemoinut Me Rakastamme Musiikkia jää siten historiaan. Uusi slogan on Kuulostaa raikkaalta.

– The Voice on raikasta poppia soittava kanava, joka on suunnattu hieman enemmän naisille. Kanava tulee kuulostamaan raikkaalta niin musiikin, äänimaailman kuin puheenaiheidenkin osalta, lupaa Saukko.

– Olen erittäin ylpeä Voicen line-upista. Rakennamme kanavaa nyt rauhassa ja pitkällä jänteellä sillä kuuntelijoiden kuuntelutottumuksien muuttaminen vie aikaa, hän päättää.

Lähde: SBS