Tervetuloa uudistuneeseen Mediapäivään huhtikuussa 2024

Tapahtumat
30.10.2023

Media-alan vuoden kärkitapahtuma järjestetään uudistuneena 23.4.2024 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Päivän teema on Sopeutuva ja muuttuva media.

Media-ala on nopeassa ja jatkuvassa muutoksessa. Kuinka sopeutua tähän muutokseen? Mitkä ovat alan haasteet, mahdollisuudet ja tulevaisuuden suuntaviivat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Mediapäivässä 2024.

Luvassa on huippupuhujia, keskusteluja ja käytännön työpajoja, jotka avaavat uusia näkökulmia media-alan kehitykseen ja mahdollisuuksien edistämiseen. Mediapäivä on myös oiva tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon, sillä tapahtuma kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet.

Uusi ajankohta ja uudistunut rakenne

Olemme kuunnelleet yleisön toiveita ja uudistaneet tapahtumaa. Ajankohta siirtyy tammikuulta huhtikuulle ja ohjelmaosuus alkaa lounaan jälkeen. Järjestävien liittojen kevätkokoukset pidetään aamupäivällä tapahtuman yhteydessä.

Media-alan tulevaisuusselvitys

Mediapäivässä julkistetaan media-alan tulevaisuusselvitys. Tule ensimmäisten joukossa kuulolle, mikä on median nykytila, mitkä muutostekijät ja trendit vaikuttavat alaan ja millaisia ovat erilaiset tulevaisuuden skenaariot.

Ilmoittaudu mukaan ennakkohintaan

Ilmoittautuminen on nyt auki! Varmista paikkasi Mediapäivässä 2024 edullisella ennakkohinnalla. Puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

ILMOITTAUDU ENNAKKOHINNALLA

Mediapäivä on media-alan oma tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet. Mediapäivän järjestävät Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus, Medialiitto, RadioMedia, Suomen Kustannusyhdistys ja Uutismedian liitto.

Lue lisää: Mediapaiva.fi