SuomiRock uudistuu – aamuun ja iltapäivään uusia juontajia

Viime marraskuussa perustettu radiokanava SuomiRock on uusinut ohjelmistonsa. Aamun aloittaa Ville Kinaret, Mikko Honkanen sekä Shirly Karvinen. Iltapäivästä vastaavat Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen.

Aamussa aloittaa Radio Cityltä tuttu juontajakaksikko Ville Kinaret ja Mikko Honkanen ja tiimin täydentää Shirly Karvinen. Hän tuli Bauer Medialle harjoittelijaksi viime keväänä ja hyvin mennyt harjoittelu toi hänelle kesätyöpaikan SuomiRockin juontajana. Kesä päättyi, mutta Karvisen työt eivät loppuneetkaan, vaan hänet värvättiin pysyväksi osaksi SuomiRockin uutta aamushow’ta.

– Jokainen, joka kuunteli kesällä SuomiRockia, on huomannut, että Shirly on kuin tehty radioon. Hänellä on luontaista lahjakkuutta, ja kun se yhdistetään rautaiseen asenteeseen, on hän ansainnut paikkansa konkarijuontajien rinnalla, SuomiRockin päällikkö Jani Rajalin kertoo.

SuomiRockin uudistukset eivät lopu tähän, vaan myös iltapäiväohjelma laitetaan uusiksi. Siellä tuoreeksi parivaljakoksi yhdistettiin kanavalta jo aiemmin tutut äänet Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen. Uudet aamu- ja iltapäiväohjelmat alkavat maanantaina 21.8.

Viime marraskuussa perustettu SuomiRock haluaa nostaa suomenkielisen rock-musiikin asemaa maamme radiokentässä. Musiikki tarjoaa cocktailin kaikkien aikojen suosituimmista genren biiseistä Juicesta Apulantaan ja Hassisen Koneesta Happoradioon.

Lähde: Bauer Media