Suomen Bauer Median johtoon Sami Tenkanen

Bauer Media Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Tenkanen. Tenkanen siirtyy uuteen tehtävään Nelonen Median radioiden johtajan paikalta. Sami Tenkanen on Suomen tunnetuimpia radioammattilaisia. Nelonen Median palveluksessa Sami Tenkanen aloitti vuonna 2007, jolloin hänet nimitettiin vasta perustetun Radio Rockin ohjelmapäälliköksi.

“Uudet haasteet ja mahdollisuudet innostavat suuresti. Olo on totta kai hiukan haikea, mutta hyvillä mielin voin lähteä, koska Nelonen Median radiokanavat ovat hyvässä kunnossa ja nyt on hyvä tilanne lähteä tarkistamaan ruohon väitetty vihreys aidan toisella puolella”, toteaa Tenkanen.

Bauer Media Oy:n radiobrändit tavoittavat yhteensä lähes kolme miljoonaa kuulijaa joka viikko. Sen radiokanavia ovat Radio Nova, Kiss, Iskelmä, Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Lisäksi Bauer Media vastaa NRJ- ja Nostalgia-kanavien myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

“Bauer Mediassa työskentelee paljon tuttuja radioammattilaisia ja osaajia, joiden kanssa on ilo lähteä tekemään entistä suositumpia kanavia kuuntelijoillemme ja entistäkin parempia ratkaisuja mainostaja-asiakkaillemme. Kaupallisilla radioilla menee Suomessa tällä hetkellä todella hyvin ja kun katson millaista porukkaa toimialalla työskentelee, voin ennustaa että jatkossa menee vieläkin paremmin” Tenkanen sanoo.

Tehtävässään Bauer Media Oy:n toimitusjohtajana Tenkanen seuraa Leena Puntilaa, joka 60 vuotta täytettyään halusi siirtyä pois operatiivisesta johdosta ja toimii nyt liikkeenjohdon konsulttina ja hallitusammattilaisena.

”Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saimme Sami Tenkasen joukkoihimme. Samia parempaa uutta johtajaa Bauer Mediaan en olisi voinut kuvitella. Johtajana hän on kovan luokan ammattilainen, toteaa Staffan Rosell, CEO Bauer Media Sweden & Finland.

Uudessa tehtävässään Bauer Media Oy:n toimitusjohtajana Sami Tenkanen aloittaa helmikuussa 2017.

Lähde: Bauer Media