Rosa Linnin SNAP-biisille toisen kerran Kuukauden radiobiisi -palkinto

Lokakuussa Kuukauden radiobiisiksi palkittu Rosa Linnin SNAP-kappale palkittiin myös marraskuussa Kuukauden radiobiisi -palkinnolla. Kyseinen kappale tavoitti kaikkien radiokanavien kautta eniten suomalaisia kuukauden aikana. Kilpailu ensimmäisen ja toisen sijan osalta oli kuitenkin todella tiukka.

Armenialaisen Rosa Linnin esittämä SNAP-kappale jatkaa voittoista kulkuaan myös radioissa ja se palkittiin lokakuun lisäksi myös marraskuussa Kuukauden radiobiisi -palkinnolla. SNAP-biisin sanoittajina ovat Rosa Linn, Larzz Principato, Courtney Harrell, Allie Crystal, Tamar Mardirossian Kaprelian, Jeremy Dusoulet ja tuottajina Alex Salibian, Ethan Schneiderman, Larzz Principato, Ben Samama ja Lilith Navasardyan.

Kuukauden radiobiisi -palkinnossa nippanappa kakkossijalle jäi David Guettan ja Bebe Rexhan esittämä biisi I’m Good (Blu) vain 30 000 tavoitetulla kuuntelijalla vähemmän.

Kuukauden radiobiisi -palkinto TOP3 – marraskuu 2022 (suluissa tavoittavuudet)

1. Rosa Linn – SNAP (20,51 miljoonaa)
2. David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue) (20,48 miljoonaa)
3. KUUMAA – Tulipalo (16,54 miljoonaa)

RadioMedia myöntää Kuukauden radiobiisi -palkinnon kuukausittain eniten suomalaisia tavoittaneelle radiokappaleelle. Soittotilastot perustuvat Radiomonitor-palvelun keräämään kuukausidataan kattaen kaikki suomalaiset radiokanavat.