RetroKaiku-erikoiskilpailu

Tapahtumat
21.10.2014

RetroKaiku – erikoiskilpailu kaupallisen radion 30-vuotisjuhlavuotena

Ensi vuonna kaupallinen radio täyttää 30 vuotta. Näiden kolmen vuosikymmenen aikana on tuotettu eetteriin mitä hienoimpia radiospotteja ja sen kunniaksi Kaiku-radiomainoskilpailun yhteydessä järjestämme RetroKaiku-erikoiskilpailun. RetroKaiku kilpaillaan erillään varsinaisesta Kaiku-radiomainoskilpailusta.

RetroKaikuun voi lähettää alan toimijoiden tuottamia retro-radiospotteja viimeisen kolmen vuosikymmenen ajalta: Spotteja vuosilta 1985-2005, jotka ansaitsisivat RetroKaiku-tittelin.
Tuomariston työn helpottamiseksi suositellaan lähetettäväksi lisätietoja spottien tuotannosta sekä kampanjasta. Lisäksi ilmoittautumisen mukaan tulee liittää työssä mukana olleiden tekijöiden tiedot.

Maksimimäärä töille on 10 per ilmoittaja/toimisto. Yksi työ voi olla radiomainossarja tai yksittäinen mainos. RetroKaiku on maksuton.

RetroKaikuun ilmoitettavat työt lisätietoineen lähetetään mp3-muodossa sähköpostitse osoitteeseen inka.luomanmaki@radiomedia.fi. Ilmoittautuminen on tehtävä 5.11.2014 mennessä.

Alan nuorista lupauksista koostuva tuomaristo julkistetaan myöhemmin. Parhaat RetroKaikut palkitaan ja soitetaan KaikuGaalassa torstaina 22.1.2015.