René Mäkisestä Radio Rockin ohjelmapäällikkö

René Mäkinen on nimitetty Nelonen Median Radio Rockin ohjelmapäälliköksi. Hän siirtyy tehtävään maaliskuun alussa Bauer Median Head of Musicin paikalta.

Aikaisemmin Mäkinen on johtanut silloisella SBS Radiolla Radio Cityä ja Voicea. Nelonen Mediassa Mäkinen oli starttaamassa musiikki- ja ohjelmapäällikön tehtävissä Radio Aaltoa ja Radio Rockia.

”On aivan mahtavaa päästä taas tekemään ja kehittämään heittämällä Suomen makeinta radiobrändiä. Radio Rock on selvinnyt voitokkaasti ajanjaksosta, jolloin rockmusiikki ei välttämättä ollut sitä kaikkein muodikkainta. Tämä kertoo mielestäni koko tekijäryhmän pieteetistä sekä osaamisesta ja tuohon joukkoon on hieno liittyä”, René Mäkinen iloitsee.

”René on huippuammattilainen, jonka otamme suurella ilolla vastaan Nelonen Median osaavien radioammattilaisten joukkoon.

Parhaat ihmiset tekevät parhaat radiot ja on hienoa päästä kehittämään Radio Rockia yhdessä Renén ja muiden rockilaisten kanssa”, sisältöjohtaja Johannes Saukko iloitsee Sanoman tiedotteessa.

Lähde: Sanoma Media Finland