Ram Pam Pamille kolmannen kerran Kuukauden radiobiisi -palkinto

BESS:n Ram Pam Pam on noussut jytinällä radioiden hittibiisiksi. Se palkittiin kesäkuussa jo kolmannen kerran peräkkäin Kuukauden radiobiisi -palkinnolla. Palkinto annetaan biisille, joka tavoittaa kuukauden aikana radiokanavien kautta eniten kuulijoita.

BESS:n esittämä suomenkielinen kappale Ram Pam Pam julkaistiin tammikuussa 2022 Uuden musiikin kilpailua varten. Biisi sijoittui UMK-karsinnassa kolmanneksi, mutta sen suosio jatkui suoratoistopalveluissa sekä radiossa. Ram Pam Pam palkittiin Kuukauden radiobiisiksi huhtikuussa, toukokuussa ja nyt viimeisimpänä kesäkuussa. Pelkästään näiden kuukausien aikana biisi on tavoittanut kuulijoita yhteensä miltei 60 miljoonaa kertaa.

Ram Pam Pamin säveltäjinä ja sanoittajina ovat BESS, Jonas Olsson sekä Tomi Saario ja sovituksesta vastasivat Jonas Olsson, Tomi Saario ja Joonas Angeria.

Kuukauden radiobiisi TOP3 – kesäkuu 2022 (suluissa tavoittavuudet):

  1. BESS – Ram pam pam (23,9 miljoonaa)
  2. Viivi – Hyväuskoinen (15,1 miljoonaa)
  3. Harry Styles – As It Was (12,7 miljoonaa)

RadioMedia myöntää Kuukauden radiobiisi -palkinnon kuukausittain eniten suomalaisia tavoittaneelle radiokappaleelle. Soittotilastot perustuvat Radiomonitor-palvelun keräämään kuukausidataan kattaen kaikki suomalaiset radiokanavat.