Radiot.fi kokoaa kotimaiset radiokanavat yhden verkkopalvelun alle

Suomalaiset radiokanavat löytyvät jatkossa kätevästi yhdestä paikasta. Radiot.fi tarjoaa ilmaisen ja helppokäyttöisen palvelun verkossa ja mobiilissa.

Tutkimusten mukaan radion kuuntelu matkapuhelimella ja tabletilla lisääntyy vauhdilla. Vastatakseen kehityksen tarpeisiin kotimaiset radiokanavat tuottivat yhteisen palvelun, jota kautta voi kuunnella kaikkia suomalaisia radiokanavia.

Uusi Radiot.fi -palvelu tarjoaa yhteisen radiosoittimen kaikille kotimaisille kanaville. Mukana palvelussa on heti käynnistysvaiheessa lähes 80 kotimaista radiokanavaa: kaikki Ylen kanavat ja suurin osa Suomessa toimivista kaupallisista radiokanavista. Mukana on myös useita pieniä ja paikallisia kanavia, ja asemien määrä tulee kasvamaan kesän aikana. Palvelu tarjoaa kuuntelijoille monia hyödyllisiä toimintoja. Se muistuttaa oman suosikkiohjelman alkamisesta, sekä tarjoaa kuuntelijalle listauksen alueen paikallisradioista. Käyttäjä voi myös kuunnella mitä tahansa asemaa kaikkialla Suomessa.

Radiot.fi on tehty käyttäjille mahdollisimman helpoksi. Kaikki kotimaiset radiokanavat löytyvät jatkossa joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Palvelu toimii siis tietokoneilla, Windows-, iPhone- ja Android-älypuhelimilla sekä iPad- ja Android-tableteilla.

Radiot.fi avautuu kesäkuussa beta-versiona, ja kaikki käyttäjät pääsevät mukaan palvelun kehittämiseen. Käytettävissä on heti responsiivinen verkkopalvelu sekä Android-sovellus. Windows- ja Apple-sovellukset avautuvat pian. Palvelua kehitetään koko ajan.

Käytön ja tekniikan muuttuessa ja kehittyessä radiotoimijat haluavat vahvistaa radion asemaa Suomessa. Kotimaisuus ja kotimainen sisältö ovat radiokanavan valinnassa hyvin tärkeitä perusteita. Radiot.fi tarjoaa nyt kuuntelijoille helppokäyttöisen ja kattavan kotimaisen vaihtoehdon.

Lisätiedot

RadioMedia: Stefan Möller, stefan.moller@radiomedia.fi, puh. 0400 50 8877
Yle: Jari Lahti, jari.lahti@yle.fi , puh. 040 544 4326