RadioMedian puheenjohtaja Sampsa Jolma Medialiiton hallitukseen

Edunvalvonta
4.12.2019

Uutena jäsenenä Medialiiton hallituksessa aloittaa RadioMedian puheenjohtaja, Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja, Sampsa Jolma.

Medialiiton syyskokous 3.12.2019 vahvisti uudet jäsenet liiton hallitukseen kaudelle 2020–2021. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa myös RadioMedian puheenjohtaja, Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja, Sampsa Jolma. Medialiiton hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

”On kunnia vastaanottaa tämä luottamustehtävä ja uskon, että voin kokemuksellani tuoda radiotoimialan osaamista myös Medialiiton hallitukseen. Samalla tämä tiivistää edelleen RadioMedian ja Medialiiton hyvää yhteistyötä”, Sampsa Jolma sanoo ja jatkaa: ”Alati digitaalistuvassa toimintaympäristössä ja suurten alustajättien vahvistaessa otettaan on kotimaisen mediakentän toimittava tiiviissä yhteistyössä kilpailuaseman parantamiseksi.”

Porilaisen Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Jolma on toiminut RadioMedian hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2016 lähtien. RadioMediasta tuli Medialiiton jäsen tämän vuoden keväällä. 

Lisätietoja:
Sampsa Jolma, hallituksen puheenjohtaja, RadioMedia, p. 044 590 2555