RadioMedian kultainen mikrofoni AER:n entiselle vetäjälle Vincent Sneedille

Suomen kaupallisten radioiden katto-organisaatio RadioMedia ry on myöntänyt Vincent Sneedille Kultainen mikrofoni -palkinnon.  

Kultainen mikrofoni luovutettiin Brysselissä 30.1.2019 Sneedin menestyksekkäästä työstä kaupallisen radion puolesta Euroopassa.

Vincent Sneed (FR/US) on johtanut hyvällä menestyksellä Euroopan radioalan kattojärjestö The Association Of European Radios (AER) toimistoa Brysselissä 13 vuoden ajan. Hän on erinomaisesti menestynyt työssään eurooppalaisen kaupallisen radion puolestapuhujana. AER on myös tukenut ja auttanut Suomea kansallisessa edunvalvontatyöhön liittyvissä radioasioissa.

31.1.2019 on Sneedin viimeinen työpäivä AER:n johdossa ja hän jatkaa uraansa EBU:n EU Policy Advisorina helmikuun alusta alkaen.

AER:n uutena vetäjänä aloittaa Francesca Fabbri (IT).

Kuvassa RadioMedian edunvalvontapäällikkö Taina Roth, Vincent Sneed sekä RadioMedian toimitusjohtaja ja AER:n presidentti Stefan Möller

Kultainen mikrofoni myönnetään henkilölle tai organisaatiolle, joka on menestyksekkäästi toiminut ja työskennellyt kaupallisen radion puolesta. Kultainen mikrofoni palkinnon voi myöntää joko Radio Awards -tuomaristo, RadioMedian hallitus tai johto.