RadioMedialle kolme uutta kannatusjäsentä

Edunvalvonta
13.5.2020

RadioMedian hallitus on hyväksynyt RadioMedian kannatusjäseneksi kolme uutta yhtiötä: Radioparatiisi Oy, Beaver Restaurants Oy ja Mediahaloo Oy. Kaikki kolme yritystä harjoittavat internetissä radiotoimintaa.

Radioparatiisi Oy on Piia Korisevan ja Erkki Ryttyläisen omistama yhtiö. Molemmilla on pitkä radiotausta. Piia toimii kanavan ohjelma- ja musiikkipäällikkönä ja Erkki toimitusjohtajana. Kanava soittaa omien sanojensa mukaan monien jo unohtamia klassikoita, mutta myös tämän päivän hittejä kotimaisen ja ulkomaisen musiikin parista.
 
Beaver Restaurants harjoittaa nettiradiotoimintaa nimellä Radio Majava. Radion taustalla ovat musiikki- ja ravintola-alan pitkäaikaisia työntekijöitä. Kanavalla omia ohjelmiaan pitävät mm. Sami YaffaMarzi NymanDJ BunuelViljami Puustinen, Teemu SuominenJari Mäkäräinen ja Nanna Susi. Kanavan toimitusjohtajana toimii Mikko Vehmas, kanavajohtajana Mikko Hultman ja kaupallisena johtajana Juha Ruusunen.

Mediahaloo Oy on Luca Garganon omistama yhtiö joka on harjoittanut verkossa radiotoimintaa Lasten oma radio nimellä. Vuonna 2012 perustettu Lasten oma radio soittaa kaikkea kotimaista lastenmusiikkia ja toimii lastenkulttuurin äänitorvena. Radiossa kuuluvat lasten maailma ja lasten omat äänet. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Konserttikeskus ja Lastenmusiikki ry. Radion kohderyhmä ovat 1-8-vuotiaat lapset ja heidän perheensä.