RadioMedia mukana ©-DAYssa

Kaupallisia radiokanavia edustava RadioMedia juhlii tänä vuonna 35-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden vastuullisuustekonaan RadioMedia lähtee mukaan ©-DAYn viettoon.

©-DAY kokoaa yhteen kaikki tekijänoikeuksia kunnioittavat toimijat vihreän värin eri sävyjen alle 20.–25.4.2020. Vihreä väri kuvaa sitoutumista tekijöiden ja heidän oikeuksiensa kannalta vastuulliseen toimintatapaan nyt ja tulevaisuudessa. Samalla väri tekee reilusta sisällöstä kuluttajille helposti tunnistettavaa: saa mennä!

”Poikkeukselliset ajat tarvitsevat tulkkeja ja taiteilijoita: nyt tarvitaan elämyksiä, ajattelemisen aihetta, haastajia, viihdettä ja tunteiden välittäjiä. Jotta voimme nauttia tekijöiden työstä joka päivä, pidetään yhdessä huoli, että luovalla työllä on arvonsa, tekijänoikeus. Nyt ja tulevaisuudessa. Olethan mukana,” vetoavat kampanjan lähettiläät, valokuvaaja–toimittaja Meeri Koutaniemi ja musiikin tekijä Markus Nordenstreng.

13.–26.4. voit bongata radiokanavilta ympäri Suomen, miltä vihreä kuulostaa.

”Meille kaupallisessa radiossa on tärkeää sitoutua tekijöiden ja esittäjien kannalta kestävään toimintatapaan – siksi on keskeistä olla mukana tässä kampanjassa. Vastuullisuus on myös radion kuuntelijoille tänä päivänä merkityksellistä: luovan työn tuotoksia halutaan kuluttaa reilusti ja vastuullisesti niin kuin muitakin tuotteita,” kertoo RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller.

Kuuntele radiospotit

https://soundcloud.com/radiomedia/c-day-spotti1
https://soundcloud.com/radiomedia/c-day-spotti2
https://soundcloud.com/radiomedia/c-day-spotti3