RadioMedia Medialiiton jäseneksi

Edunvalvonta
23.5.2019

Suomen kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ry liittyy Medialiiton jäseneksi. Medialiiton hallitus hyväksyi RadioMedian media-alan edunvalvontajärjestön yhdistysjäseneksi 23.5.

RadioMedian lisäksi Medialiiton jäsenjärjestöjä ovat Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus, Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys. RadioMedian jäseninä on 30 radioyhtiötä, joilla on hallussaan yhteensä yli 100 radiokanavaa.

Medialiitto ja sen jäsenliitot edustavat nyt yhteensä noin 680:tä yritystä, jotka työllistävät yli 20 000 henkilöä ja tuottavat noin 4,5 miljardin euron liikevaihdon. RadioMedia oli aikanaan Viestinnän Keskusliiton jäsenliitto vuoteen 2012 saakka. Nyt se palaa Medialiitoksi nimensä vaihtaneeseen keskusjärjestöön.

”Yhteistyömme Medialiiton kanssa on sujunut erittäin hyvin. Nyt ennen radioiden ensi vuonna alkavaa uutta toimilupakautta on hyvä hetki virallistaa suhteemme myös jäsenyydellä. Yhdessä olemme vahvempia alati muuttuvassa mediamaailmassa”, RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller perustelee.

Medialiiton toimitusjohtaja Jukka Holmberg iloitsee yhteistyön tiivistymisestä.
”Olemme koko ajan tehneet hyvää yhteistyötä RadioMedian kanssa muun muassa edunvalvonnassa ja tapahtumissa. Yhteinen edunvalvontapäällikkömme aloitti vuonna 2017. Radio on kasvava media, ja jo nykyisillä yritysjäsenillämme on merkittävä määrä radiokanavia. RadioMedian paluun myötä edustamme yksityistä media-alaa todella kattavasti.”

RadioMedia ry on suomalainen kaupallisten radioiden kattojärjestö. Se vastaa kaupallisen radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista sekä markkinoinnista. RadioMedian jäsenistö edustaa lähes kaikkia Suomen radiotoimiluvan haltijoita. Medialiitto ry on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö. Sen jäsenyritykset edistävät sananvapautta, kotimaista kulttuuria ja demokratiaa tuottamalla suomalaisille laadukkaita mediatuotteita ja -palveluja.

Lisätietoja:
Stefan Möller, toimitusjohtaja, RadioMedia, p. 0400 508 877
Jukka Holmberg, toimitusjohtaja, Medialiitto, p. 040 735 1690