RadioMedia ja Medialiitto hakevat edunvalvontapäällikköä

Medialiitto ja RadioMedia hakevat EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi 1.8.2017 alkaen.

Työskentelet media-alan yritysten edunvalvontajärjestössä Medialiitossa kaupallisten radioiden kattojärjestön RadioMedian ja Medialiiton yhteisenä edunvalvontapäällikkönä.

RadioMedian edunvalvontapäällikkönä kehität radion toimintaedellytyksiä, osallistut aktiivisesti radiota koskevan lainsäädännön valmisteluun, tapaat alan sidosryhmiä ja edustat kaupallista radiotoimialaa alan työryhmissä. Vaikutat myös radiota koskevaan EU-päätöksentekoon osallistumalla Euroopan radioliiton (AER) toimintaan. Toimit RadioMedian oikeudellisena asiantuntijana, jäsenten oikeudellisena neuvonantajana ja kouluttajana.

Medialiitossa kehität liiton jäsenten oikeudellisia toimintaedellytyksiä erityisesti televisiotoiminnan ja audiovisuaalisten palvelujen alalla. Vaikutat kansalliseen ja EU-sääntelyyn, vastaat yhteiskunta- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisesta sekä toimit oikeudellisena asiantuntijana liiton viestinnässä ja jäsenpalvelussa.

Lisätietoja: Medialiiton toimitusjohtaja Jukka Holmberg p. 040 735 1690 ja RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller p. 0400 508 877

Hakemukset palkkatoiveineen 25.4. mennessä osoitteeseen: jaana.paloheimo@medialiitto.fi

Medialiitto on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö. Jäsenyrityksemme edistävät sananvapautta, kotimaista kulttuuria ja demokratiaa tuottamalla suomalaisille laadukkaita mediatuotteita ja -palveluja. Jäsenjärjestömme ovat Aikakauslehtien liitto, Graafinen Teollisuus, Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys. Yhdessä edustamme lähes 700:ää yritystä, jotka työllistävät noin 20 000 henkilöä ja tuottavat 4,3 miljardin euron liikevaihdon.

RadioMedia on kaupallisten radioiden kattojärjestö, johon kuuluvat lähes kaikki suomalaiset kaupalliset radioasemat. RadioMedia vastaa radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista, koulutuksesta sekä markkinoinnista. RadioMedia järjestää alan tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat. Kaupallisia radiokanavia kuuntelee viikoittain 3,7 miljoonaa suomalaista. Lisätietoja: www.radiomedia.fi