RadioGaalan shortlistan ehdokkaat julki

Tapahtumat
16.3.2021

RadioGaalan kilpailuiden voittajaehdokkaat ovat nyt selvillä. Kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedian kilpailuissa palkitaan yleisöäänillä vuoden valtakunnallinen ja paikallinen radiojuontaja ja -ohjelma sekä ammattilaisten valitsemat radioalan parhaat teot ja tekijät.   

RadioGaalan koronavuoden yleisöäänestyksessä helmi-maaliskuussa 2021 suomalaiset saivat äänestää suosikkiaan vuoden radiojuontajaksi ja radio-ohjelmaksi. Ääniä annettiin jälleen ennätysmäärä, yhteensä lähes 128 000. RadioGaalassa maaliskuun 26. päivänä palkitaan yleisön suosikit sekä valtakunnallisissa että paikallisissa kategorioissa.  

Virtuaalisessa RadioGaalassa palkitaan myös vuoden parhaat radioteot ja tekijät ammattilaistuomariston RadioAwards-kilpailussa, johon radioyhtiöt saivat ilmoittaa ehdokkaita 15 eri kategoriaan. Voittajat valitsee vuosittain vaihtuva media- ja markkinointialan ammattilaistuomaristo.

”Koronavuosi toi RadioAwards-kilpailun shortlistoille perinteisten ehdokkaiden lisäksi myös erittäin hienoja ja vaikuttavia yhteiskunnallisia tekoja, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kaikkia suomalaisia tässä poikkeustilanteessa”, kommentoi RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller. ”Radioala kehittyy koko ajan ja se on myös pärjännyt hienosti haastavissa olosuhteissa. RadioAwards-kisan lähes kaikissa kategorioissa nähtiinkin todella paljon hyvää tekemistä ja niiden paremmuusjärjestykseen laittaminen aiheutti tuomaristolle myönteistä tuskaa. Shortlistan ulkopuolellekin jäi monia hienoja tekoja ja tekijöitä.”

Tämän vuoden RadioGaala-tapahtuman juontavat Mikko Leppilampi ja Suvi Hartlin. Artisteina nähdään Happoradio, Kaija KooMira Luoti, Aksel Kankaanranta ja Reino Nordin.

RadioGaala-tapahtuma järjestetään virtuaalisesti 26.3.2021 klo 17 alkaen.

Katso RadioGaalan shortlistan ehdokkaat >>
 

Lisätietoja:  

Inka Luomanmäki, projektipäällikkö, RadioMedia, 040 165 7010,  inka.luomanmaki@radiomedia.fi
Stefan Möller, toimitusjohtaja, RadioMedia, 0400 508 877,  Stefan.moller@radiomedia.fi