Radioaalloille uusi valtakunnallinen kanava – Nelonen Media ja Mediatakojat yhteistyöhön

Nelonen Media perustaa yhdessä porilaisen mediatalo Mediatakojien kanssa uuden radiokanavan ja lähtee mukaan kehittämään sekä alueellista että valtakunnallista radioliiketoimintaa.

Nelonen Media tavoittelee lähikuukausien aikana lanseerattavalla uudella valtakunnallisella radiokanavalla aivan uutta kohderyhmää. Uusi kanava kehitetään yhteistyössä porilaisen Mediatakojien kanssa, ja kanavalla on vahva paikallinen henki.

”Suuri ja menestyksekäs valtakunnallinen radiotalo saa nyt kumppanikseen vahvan alueellisen toimijan ja paikallisuuden asiantuntijan. Jatkossa yhteinen tavoitteemme on kehittää niin alueellista kuin valtakunnallista radioliiketoimintaa”, Nelonen Median radioiden johtaja Sami Tenkanen sanoo.

Mediatakojat myy uuden kanavan paikallisen mainonnan pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja Sanoma Media Finlandin mediamyynti puolestaan vastaa valtakunnallisesta ja pääkaupunkiseudun mainonnasta.

”Yhteistyössä tiivistyy Suomen paras radio-osaaminen niin valtakunnallisella kuin paikallisella tasolla. Uskomme radiomainontaan, hyviin sisältöihin ja laadukkaasti tehtyyn radioliiketoimintaan. Tärkeintä on löytää oikeat kumppanit ja yhdistää osaaminen joskus myös kilpailijoiden kesken. Näin saadaan aikaan jotakin uutta ja mullistavaa” fiilistelee Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma

Radiokanavan nimi, konsepti ja julkistuspäivä tiedotetaan kevään aikana.