Radio Vaasalle uusi omistaja

Oy Radio Vaasa Ab:n uusi omistaja on Anssi Marttinen, joka aloitti juontajana Radio Vaasassa vuonna 1990. Hippi Hovin ja Pekka Iitolan kanssa Marttinen perusti Oy Radio Vaasa Ab:n 27.11.2000.

Yritys on siirtynyt täysin Marttisen omistukseen 1.11.2014. Marttinen jatkaa yrityksessä edelleen toimittaja/juontajana. Oy Radio Vaasa Ab:n hallituksen uusi puheenjohtaja on Heikki Havusela ja muina jäseninä ovat Anssi Marttinen ja Aki Karlsson. Oy Radio Vaasa Ab:n toimitusjohtajana aloittaa 1.12.2014 Christer Nyberg, jolla on lähes 30 vuoden kokemus radioalalta.

Nykyinen toimitusjohtaja Pekka Iitola jatkaa vuoden 2014 loppuun Oy Radio Vaasa Ab:n palveluksessa. Tiina Haikkala jatkaa myyntineuvottelijana ja myyntitiimiin tullaan hakemaan 1-2 myyjää.
Toimituksessa jatkaa Anssi Marttisen lisäksi puolen tusinaa freelance-toimittajaa/juontajaa.

Radio Vaasan ohjelmistoon ei ole tulossa suuria muutoksia. Paikallisuus ja kaksikielisyys tulevat olemaan edelleen tukipilareita, joihin Radio Vaasa nojaa. Uuden omistajan myötä ohjelmistoon tulee muutamia uusia ohjelmia, jotka alkavat vuodenvaihteessa.

Radio Vaasan ensimmäinen lähetys oli 25.11.1985 eli Radio Vaasa on Suomen toiseksi vanhin kaupallinen radioasema. Radio Vaasa juhlii siis 30-vuotista taivaltaan vuonna 2015, joka tulee näkymään ja varsinkin kuulumaan koko vuoden ajan.

Lähde: Radio Vaasa