Radio SUN ja Radio SUN Helsinki -kanavilla uusi toimitusjohtaja

JPC-Studiot Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.8.2013 alkaen nimitetty KTM Jari Öystilä. Yhtiön aiempi toimitusjohtaja Otto Linna eroaa omasta pyynnöstään. Jari Öystilällä on yli 20 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista ja yritysten johtamisesta. Hän on työskennellyt johtotehtävissä useissa media- ja teknologia-alan yrityksissä (Alma Media, SanomaWSOY, Sonera, JCDecaux, Marketmedia).

”JPC on saatettu paikallisesta erikoisosaajasta kovaan kasvuun ja kansainväliseksi toimijaksi. On tullut aika minun tehdä sama omille yrityksilleni langattomien seurantajärjestelmien ja tekstiilimaahantuonnin toimialoilla”, kertoo Otto Linna. Linna jatkaa JPC:n omistajayhtiön Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n toimitusjohtajana 31.8.2013 asti. Jari Öystilä toimii 1.9.2013 alkaen myös Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy:n toimitusjohtajana.

Jari Öystilä valottaa yhtiön tulevaisuuden suunnitelmia: ”JPC-Studioilla on takanaan menestyksekkäät 20 vuotta kotimaan markkinoilla ja vahva asema kauppakeskuksissa. Huippuunsa kehitetty teknologia ja palveluliiketoiminta on tarkoitus kansainvälistää lähivuosien aikana. JPC-Studioiden liiketoiminta laajenee seuraavan vuoden aikana useisiin eri maihin. Lähialueiden lisäksi toimintaa tulee olemaan muissa Euroopan maissa.”