Radio Mega palaa Ouluun

13.10.2023

Radio Mega aloittaa radiolähetykset Oulussa maanantaina 16.10. alkaen.

Tarkemmin sanottuna Radio Mega tekee paluun Ouluun, sillä se perustettiin ensimmäisten kaupallisten radioasemien joukossa Ouluun jo vuonna 1988. Kanava lopetti toimintansa juhannuksena 2012, jonka jälkeen taajuus siirtyi Radio Citylle. Lopettaessaan kanava oli Bauer Median edeltäjän, SBS Finland Oy:n, omistuksessa. Nyt kanavaa operoi Bauer Media.

Radio Mega on täysiverinen paikallisradio, joka pureutuu oman alueensa asioihin. Kuuntelijoille tarjoillaan tietoa Oulun seudun merkittävimmistä tapahtumista, ilmiöistä, urheilusta sekä liikenteestä.

Radio Megan sydämessä sykkii aito ja alkuperäinen oululaissydän. Se on loistava esimerkki siitä, mitä paikallinen radiokanava pystyy parhaimmillaan tarjoamaan seudun ihmisille ja yrityksille. Olemme todella ylpeitä voidessamme tuoda tämän ainutlaatuisen kanavan takaisin kaikkien oululaisten iloksi”, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Kanavan juontajat ovat Oulun seudulla entuudestaan tuttuja radioääniä. Aamupäivälähetystä (klo 7—11) juontavaa Henkka Laukkaa on voinut aiemmin kuulla sekä Radio Cityn että SuomiRockin taajuuksilla. Iltapäiväjuontaja (klo 13—17) Joonas Hepolan puhe puolestaan on tuttu Radio Cityn sekä Radio Pookin kuuntelijoille. Kanavan juontajat ovat kiinnostuneita kaikesta, mitä Oulussa ja sen ympäristössä tapahtuu, ja raportoivat siitä kuulijoilleen ilolla ja intohimolla.

Radio Mega soi 16.10. alkaen taajuudella 105,9 MHz.

Lähde: Bauer Media