Radio Cityn ja SuomiRäpin kuuluvuusalueet laajentuvat

Bauer Media kasvattaa Radio Cityn ja SuomiRäpin kuuluvuutta sekä profiloi Basson entistä vahvemmin kaupunkilaiskanavaksi. Kaikkien kanavien muutokset tulevat voimaan 2. lokakuuta.

Radio City

Radio Cityn kuuluvuus laajenee 24 uudelle paikkakunnalle. Jatkossa rockmusiikkia soittavaa Radio Cityä voi kuunnella myös esimerkiksi Hyvinkäällä, Joensuussa, Kokkolassa, Kuopiossa, Lohjalla, Porissa, Porvoossa, Raumalla, Riihimäellä ja Savonlinnassa. Muutos tekee Radio Cityn verkosta yhden Suomen suurimmista.

SuomiRäp

SuomiRäp laajenee 25 uudelle paikkakunnalle. Kotimaiselle rap-musiikille omistautunutta radiokanavaa voi nykyisten kaupunkien lisäksi ensi viikosta alkaen kuunnella muun muassa Forssassa, Hangossa, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Vaasassa, Rovaniemellä ja Salossa.

Basso

Rap, hiphop ja RnB-musiikkia soittava Basso profiloituu jatkossa entistä vahvemmin kaupunkilaiskanavaksi ja keskittyy näin ollen suosionsa ydinalueisiin. Erityisesti pääkaupunkiseudulla suosittua radiokanavaa voi jatkossakin kuunnella myös Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Lähde: Bauer Media