Radio City aloitti Joensuussa

Radio City aloitti tänään lähetyksensä Joensuun seudulla  taajuuksilla 101,5 ja 87,7 MHz. Ohjelmat tehdään suomalaisille poikamaisen miehekkäällä ja hurtin positiivisella meiningillä. Alueellisuus ja paikallisuus ovat edelleen tärkeässä osassa kanavalla, vaikka kuuluvuusalue kattaa jo suuren osan ruuhkasuomea.

Kuuntelijalle Radio City tarjoaa musiikin lisäksi hersyvää huumoria ja nerokasta sisältöä. Kulttiklassikoiksi ovat jo muodostuneet sekä Motörhead –uutiset että Pakinan valjastus –radiopakina. Jääkiekkoselostukset ovat merkittävä osa Cityn ohjelmistoa. Radio City antaa rokkiin päin kallellaan oleville miehille tilaa hengittää vapaammin, kuunnella lempimusiikkiaan sekä itselleen sopivimpia ohjelmia. Radio City antaa oikeuden olla mies.

Radio City-ketjuun kuuluu nyt 12 Suomen suurinta talousaluetta Helsingistä Ouluun ja tammikuun 15.1. Radio City aloittaa kaupunkikohtaiset lähetykset myös Kaakossa.

Radio City Joensuun toimiluvan omistaa ja paikallisista lähetyksistä vastaa Oy Najaros Ab. Tuottajana Joensuussa toimii Teemu Korpinummi.