Paikallisradioyritys Oy Najaros Ab joutuu lopettamaan nuoriso- ja kulttuurikanava Oi fm:n toiminnan

Vaihtoehto-ohjelmaa nuorille tarjonnut yhteisöllinen joensuulainen radiokanava aloitti vuonna 2007 ja työllistää yhden henkilön. Kanava on tavoittanut viikoittain noin 3000 nuorta radion kuuntelijaa, mutta tämä määrä ei ole riittänyt kannattavaan toimintaan. Oi fm kanavan toiminta päättyy vuoden loppuun mennessä.

– Olemme tehneet kanavan kannattavuuden eteen kaikkemme ja koen, että konsepti sinänsä on toimiva. Oi fm:n ohjelmien tekijämäärä ei ole missään vaiheessa laskenut vaan jopa kasvanut. Mutta radiokanava on oikeastaan tehnyt nuorisotyötä, jopa etsivää sellaista. Laman kurimuksessa joudumme valitettavasti tekemään tämän kipeän päätöksen, kertoo vastaava toimittaja ja radioyrittäjä Liina Matveinen.

Joensuun ja Kiteen taajuuksilla tullaan jatkossakin tuottamaan paikallista, nuorille aikuisille tuotettua ohjelmaa. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

– Haluan kiittää sydämestäni kaikkia ohjelmantekijöitä ja tuottaja Teemu Korpinurmea. Selvitämme edelleen mahdollisuutta antaa taitavan radioharrastajaporukan toteuttaa ohjelmiaan esimerkiksi nettiradiomallilla Oi fm:n hengessä.

Oy Najaros Ab Iskelmä Rex ja Oi fm
Liina Matveinen
toimitusjohtaja, vastaava toimittaja