NRJ:n uusi aamuohjelma – Aamu ja Korppilan pursiseura starttaa tänään maanantaina

Radio NRJ:n uudistunut aamulähetys NRJ:n Aamu ja Korppilan Pursiseura starttaa tänään maanantaina 13.1.2014. NRJ:n Aamuista jo tutuksi tullut Renne Korppila saa rinnalleen pitkän linjan media-ammattilaisen Tero Saleniuksen. Salenius muistetaan muun muassa Yleisradion Radio Millennium -televisio- ja radio-ohjelmasta. Hän on ollut mukana myös ohjelmissa Suorana Kortesmäki ja Märät Säpikkäät sekä kasvona useissa televisiomainoksissa. Saleniuksen omintakeinen ääni sekä valloittava olemus ovat siis monille tuttuja.

Renne Korppila on työskennellyt Radio NRJ:llä jo seitsemän vuoden ajan. Hänet on palkittu lukuisilla radioalan palkinnoilla. Mediapersoona Korppila muistetaan myös muun muassa Homma haltuun -televisiosarjasta sekä X Factor -laulukilpailun tuomarina.

NRJ:n Aamu ja Korppilan Pursiseura jatkaa NRJ:n Aamulle tyypillistä humoristista linjaa, mutta kantaaottavampaan sävyyn. Korppilan särmikäs ja heittäytyvä persoona sekä Saleniuksen ennakkoluuloton tyyli ovat lyömätön yhdistelmä.

”On ammatillinen unelmien täyttymys päästä työskentelemään ihmisen kanssa, jonka tekemisiä on fanittanut jo useiden vuosien ajan. Teron ja minun kieroutuneiden mielten yhteistyöstä saadaan varmasti aikaan hämmentävää ja ravistelevaa radiolähetystä”, sanoo Renne Korppila NRJ:n tiedotteessa.

”Korppilan Pursiseura tulee polttamaan siltoja ja aiheuttamaan nauruhalvauksia. Hienoa päästä mellastamaan vapaassa ympäristössä ilman rajoja”, kertoo Tero Salenius.

NRJ:n Aamu ja Korppilan Pursiseura 13.1. alkaen arkisin kello 6.00-10.00. 

(NRJ)