NRJ:n Aamun uusiksi juontajiksi Mariieveronica ja Lehmonen

NRJ:n Aamussa aloittavat tammikuun 19. päivänä Janne Lehmonen ja Veronica Verho. Lehmonen on aiemmin vaikuttanut muun muassa Bassoradiolla ja Verho on 200 000 seuraajan tubevelho, joka tunnetaan somessa nimellä Mariieveronica.

Mitä Janne Lehmonen, 23, ajatteli juontoparistaan, kun tapasi hänet ensimmäistä kertaa?

”Mietin, että olen nähnyt tuon mimmin jossain ennenkin ja kun tajusin, kuka hän on, ajattelin, että tästä tulee todella kova kombinaatio. Aiemmin, kun olen juontanut uuden tyypin kanssa, on jonkin verran jännittänyt, mutta Veronican kanssa ryhdyttiin painamaan suoraan duunia, eikä siinä ehtinyt edes antaa tilaa jännitykselle. Kun tultiin studiosta ulos ensimmäistä kertaa, ajattelin, etten ole koskaan lähtenyt näin hyvillä fiiliksillä työhaastattelusta.”

Veronica Verho, 20, ajatteli Jannesta:

”Ensimmäinen asia, mitä kuulin Jannesta, oli että hän on tanssinut keltaisissa narubikineissä lavalla Thaimaassa. Ajattelin, että meistä tulee täydellinen työpari. Tää jäbä on Kasmirin kaksoisolento ulkoisesti ja hänellä on maailman suurimmat jalat. Tässä on edellytykset maailman, ei pelkästään Suomen, parhaalle aamushow’lle.”

NRJ:n Aamusta on tulossa entistäkin yllätyksellisempi ja arvaamattomampi – sillä hyvällä tavalla. Aiheet, kilpailut ja sisältö kaikin muinkin mahdollisin tavoin tulee rakentumaan ihmissuhteiden, nolojen tilanteiden ja elämään heittäytymisen ympärille. NRJ:n Aamu on kautta historiansa esitellyt värikkäitä persoonia ja mieleenpainuneita radioelementtejä ja niistä ei tingitä nytkään.

”Tämä duo säkenöi studiossa heti ensimmäisistä yhteisistä hetkistä lähtien ja tuntui, kuin molemmat olisivat olleet jo valmiiksi osa NRJ:n perhettä. On ilo ja onni päästä heräämään Jannen ja Veronican kanssa”, kertoo NRJ:n vastaava tuottaja Sini Koskenseppä.

NRJ:n aamulähetykset Janne Lehmosen ja Veronica Verhon juontamana alkavat torstaina 19.1.2017. NRJ:n Aamu – Janne ja Veronica, arkiaamuisin klo 6-10.

Lähde: NRJ