NRJ:lle uusi kanavajohtaja sekä uudet aamujuontajat

NRJ Finland Oy on nimittänyt Anette Raunion kanavajohtajaksi ja hän aloittaa tehtävässään 1.2.2016. Raunion vastuulle kuuluu sekä Radio NRJ että Radio Nostalgia. Anette Raunio on työskennellyt aiemmin mm. Nelosella, Taloustutkimuksella ja Talentumilla. NRJ Finland on Rauniolle entuudestaan tuttu, sillä hän toimi vuonna 2011 NRJ Finlandilla tutkimuspäällikkönä ja seuraavana vuonna nousi yrityksen markkinointijohtajaksi. Viimeisen vuoden Raunio on toiminut MTV:llä vastaten MTV Radioiden markkinoinnista, mistä hän palaa nyt NRJ Finlandille.

NRJ:lle uusi aamu

Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio aloittavat NRJ:n Aamussa maanantaina 11.1.2016 kello 6.00.

”Radio NRJ:llä on aina ollut eteenpäin pyrkivä meininki. Olen todella innoissani uudesta pestistäni NRJ:n Aamussa!”, sanoo Viki aseman tiedotteessa.

”Viki on yksi kovimmista suomalaisista radiontekijöistä. Tämä tiimi on haaveideni täyttymys. Meillä on hyvä ryhmä kasassa!” hehkuttaa Köpi samassa tiedotteessa.

Radio Porista ponnistanut Juuso Kallio tutustui Ville Eerikkilään YleX-radiokanavalla. NRJ:n Aamussa kaksikkoa täydentää NRJ:ltä jo entuudestaan tuttu Elina Otsala. Otsala osallistuu lähetyksentekoon pääsääntöisesti sosiaalisen median kautta.

Lähde: NRJ Finland