NRJ Finlandin maajohtajana aloittaa kesäkuussa Esa Lahdenpää

Radioyhtiö NRJ Finland on nimittänyt Esa Lahdenpään maajohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 18. kesäkuuta.

Lahdenpään vastuulle kuuluu sekä Radio NRJ että Radio Nostalgia. Lahdenpäällä on vahva yli 25 vuoden kokemus musiikki ja radioalalta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Suomipop:lla. Viime vuoden hän vastannut Cosmos Musicin Suomen ja Baltian toiminnoista.
 
Palaan takaisin radioon aurinkoisin mielin. Intohimo ja mielenkiinto radion tekemistä kohtaan on aina ollut valtava. Aloitin oman kaupallisen radiourani juuri NRJ:llä vuonna -95. Mielestäni kaupallinen radio on vahvempi kuin koskaan. Kun tilaisuus avautui tarttua NRJ:n maajohtajan toimeen, en asiaa kovinkaan pitkään pohtinut,” Lähdenpää kertoo.

Aiemmin tehtävässä toiminut Anette Raunio siirtyy täysipäiväiseksi start up -yrityksensä työntekijäksi.
 
We are delighted that Esa Lahdenpää will start as NRJ and Nostalgia’s new Country Manager. Esa has a long experience of radio and was already in 1995 one of the first on air talent on NRJ. Since then he has been working in the radio and record industry and gained a lot of relevant experience. We look forward to see him lead further the NRJ and Nostalgia stations together with our team. We would also like to thank Anette Raunio for her years of service during which time she has played a significant part in the development of our stations in Finland,” sanoo Richard Mazeret CEO NRJ International.
 
NRJ Finland on toiminut Suomessa vuodesta 1995 ja on osa kansainvälistä NRJ Groupia. Suomessa toimii kaksi radiokanavaa Radio NRJ ja Nostalgia, joilla on yhteensä yli 800 000 kuulijaa.

Lähde: NRJ