Nelonen Median ja Mediatakojien uusi radiokanava on Helmiradio

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen uusi valtakunnallinen radiokanava on Helmiradio. Aikuiseen makuun toimitettu kanava aloittaa lähetyksensä tiistaina 10. toukokuuta.

Uusi aikuisille suunnattu radiokanava, Helmiradio, aloittaa lähetyksensä tiistaina 10. toukokuuta. Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen kanava on valtakunnallinen, mutta alueellisen mainonnan ja ohjelmien myötä kanavalla on myös vahva paikallinen ote.

”Keräämme kuuntelijoilta toiveita kanavan sisällöstä ja musiikista. Helmiradio on aikuisten hittikanava, jota rakennetaan yhdessä kuuntelijoiden kanssa”, Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli sanoo.

Ehdotuksia Helmiradion sisällöksi ja musiikiksi voi antaa huomisesta alkaen osoitteessa helmiradio.fi. Ensimmäisten viikkojen ajan Helmiradiossa soi musiikki. Kanavan juontajat ovat äänessä tiistaista 31.5. alkaen, ja ainakin Suomipopilta ja Metro Helsingin taajuuksilta tuttua Petra Kalliomaata voi jatkossa kuulla Helmiradion taajuuksilla. Muut juontajat kerrotaan vielä toukokuun aikana.

”Sanoma Media Finlandissa on erityisesti aikakauslehtipuolella erittäin hyvää osaamista aikuisten naisten kohderyhmän viehättämisestä ja tavoittamisesta. Radiokentässä on tilausta kanavalle, joka soittaa taidolla valikoituja ja tyylikkäitä klassikkobiisejä ja pitää huolen siitä, etteivät kuulijat tylsisty. Suomipopin, Loopin, Radio Rockin ja Radio Aallon rinnalle rakentuu nyt vahva viides valtakunnallinen kanava, joka sopii kokonaispakettiin loistavasti”, Nelonen Median radioiden johtaja Sami Tenkanen iloitsee.

Helmiradion lähetykset tehdään pääosin Sanomatalon radiostudiosta, mutta kanavalla kuullaan myös paikallisia ja alueellisia ohjelmia. Myös kanavan mainonta on sekä valtakunnallista että alueellista. Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti, kun taas muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

”Helmiradio on osoitus ennakkoluulottomasta yhteistyöstä, jossa yhdistyvät Suomen paras radio-osaaminen sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Mediatakojilla haluamme tehdä kuuntelijoille laadukasta paikallista sisältöä. On upeaa päästä luomaan aivan uutta radiokanavaa erittäin kiinnostavalle aikuiselle kohderyhmälle”, Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma sanoo.

Helmiradion löydät 10.5. alkaen osoitteesta helmiradio.fi ja taajuuksilta

Helsinki 88,6 MHz,
Hyvinkää 89,4 MHz
Hämeenlinna 95,2 Mhz
Iisalmi 102,5 Mhz
Jyväskylä 107,8 Mhz  (30.5. alkaen)
Kuopio 92,0 Mhz
Lappeenranta 97,4 Mhz
Oulu 101,0 Mhz
Pori 101,0 Mhz (30.5. alkaen)
Savonlinna 93,6 Mhz
Seinäjoki 101,8 Mhz (11.5. alkaen)
Vaasa 91,2 Mhz
Tampere (Ylöjärvi) 94,1 Mhz (11.5. alkaen)

Muut taajuudet tarkentuvat lähiaikoina.

Lähde: Nelonen Media