MTV: Tomi Halosesta Radio Novan uusi toimitusjohtaja

MTV:n mediaperheeseen kuuluvan Radio Novan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tomi Halonen. Hän vastaa MTV:n radioliiketoiminnasta nykyisen toimitusjohtajan Petri Mannisen siirtyessä eläkkeelle. Halosesta tulee myös MTV:n johtoryhmän jäsen.

Helmikuun alussa uudessa tehtävässään aloittava toimitusjohtaja Tomi Halonen on pitkän linjan media-ammattilainen, joka palaa pestin myötä juurilleen Pöllölaaksoon. Hän on aiemmin toiminut mm. MTV-Viihteen toimitusjohtajana sekä Subtv:n toimitusjohtajana. MTV:n palvelukseen hän siirtyy nyt konsulttiyhtiö Estimestä.

MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko kertoo Halosen vahvistavan osaamisellaan MTV:n johtoa.

– MTV saa Tomista ammattilaisen, jolla on monipuolinen kokemus media-alasta ja vahva näkemys siitä, mihin suuntaan mediabisnestä tulee kehittää. Radioliiketoiminnalla on keskeinen rooli MTV:n mediakokonaisuudessa, ja meillä oli onni rekrytoida tehtävään paras osaaja. Suomalaisia radionkuuntelijoita hemmotellaan jatkossakin hyvällä musiikilla ja kiinnostavalla puheella, Rotko lupaa.

Myös eläkkeelle siirtyvä Radio Novan toimitusjohtaja Petri Manninen iloitsee siitä, että MTV:n radioliiketoiminnan ruoriin saadaan vahva media-ammattilainen.

– Tomi saa johdettavakseen upean yrityksen ja henkilöstön, sillä Radio Novaa on aina tehty rakkaudesta lajiin. Uskon, että sama tinkimättömyys ja intohimo radioon säilyvät ja saavat uusia muotoja Tomin johdolla, Radio Novan toimintaa sen perustamisesta lähtien johtanut Petri Manninen toteaa.

Uusi toimitusjohtaja pitää tulevaa tehtäväkenttää vaativana mutta kiinnostavana.

– Perinteinen media, radio mukaan lukien, on murrosvaiheessa. Tämä tekee uudesta toimestani erityisen mielenkiintoisen. Uskon, että radion ja erityisesti Radio Novan menestys jatkuu myös tulevaisuudessa. Töitä on tehtävä rivakasti ja peliliikkeissä ei pidä kainostella. Radio Nova on oleellinen ja hieno osa minulle tuttua mediataloa, siksi uusi tehtävä tuntuu erityisen mukavalta, Tomi Halonen sanoo.

(Radio Nova, MTV)