Mediapäivä 23.4.2024 – ilmoittaudu mukaan

Tapahtumat
22.3.2024

Media-alan vuoden kärkitapahtuma, Mediapäivä, järjestetään 23.4.2024 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Päivän teema on Sopeutuva ja muuttuva media. Tapahtumaan on vielä sunnuntaihin asti mahdollista ilmoittautua edulliseen ennakkohintaan.

Tapahtumassa kuullaan media-alan kokeneita ammattilaisia, jotka avaavat uusia näkökulmia media-alan kehitykseen ja mahdollisuuksien edistämiseen. Mediapäivä on myös oiva tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon, sillä tapahtuma kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet. Mediapäivän järjestävät Aikakausmedia, Graafinen Teollisuus, Medialiitto, RadioMedia, Suomen Kustannusyhdistys ja Uutismedian liitto.

Otteita ohjelmasta

Paneeli: Media-alan kokeilut ja kokemukset tekoälystä
Paneelin vetäjä: Jukka Niittymaa, Sherpa
Panelistit: Noora Al-Ani, Otava; Harri Junttila, Alma Talent; Sini Kervinen, Bauer Media; Sami Virtanen, Sanoma Media Finland ja Marko Yli-Pietilä, Grano Group

Mainonnan sääntelyn vaikutukset mediaan
Riina Aho, tutkimus- ja kehityspäällikkö, RadioMedia

Hands-on sessio: Tekoäly työkaluna: käytännön vinkkejä
Jukka Niittymaa, Sherpa

Keynote: Media-alan tulevaisuusselvitys
Paul HermanssonRisto Lätti ja Nando Malmelin, Capful ja Anni Lintula, A-lehdet

Tutustu ohjelmaan

Alennetut hinnat voimassa sunnuntaihin asti

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan alennetulla hinnalla. Osallistuminen maksaa Medialiiton ja RadioMedian jäsenille 380 € (norm. 440 €) + alv ja muille kuin jäsenille 430 € (norm. 490 €) + alv. Alennetut hinnat ovat voimassa su 24.3. asti.

Ilmoittaudu mukaan