Kuuntele JayJay Leskisen muistoksi tehty podcast

Podcastit
6.5.2021

Vuonna 2019 menehtynyt Jarmo ”JayJay” Leskinen oli tunnettu ääni radioalalla. Juha Kakkurin toimittamassa podcastissa JayJayn muistoksi on tarjolla helmiä JayJayn arkistoista: näytteitä hänen tekemistään haastatteluista sekä toimittamistaan ohjelmista.

Jarmo Juhani Leskinen
syntyi 14.6.1958 Helsingissä
kuoli 14.3.2019 Keravalla

Vuonna 2019 menehtynyt Jarmo ”JayJay” Leskinen oli ennakkoluuloton uranuurtaja sekä dj:nä että radioalalla toimittajana. 80-luvulla Radio Ykkösessä listaohjelmaa vetänyt JayJay Leskinen oli tuttu ääni sen ajan nuorisolle ja myöhemmin JayJayn ääntä kuultiin myös muun muassa Radio Novalla sekä Suomipopilla. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan kansainvälisten supertähtien haastattelijana. Satojen haastateltavien joukkoon kuuluivat mm. Arnold SchwarzeneggerPaul McCartneyRobert De Niro ja Whitney Houston. JayJay aina innostunut kehittämään alaansa ja esimerkiksi kokeilemaan ennakkoluulottomasti uutta tekniikkaa.

Tässä Juha Kakkurin toimittamassa muisto-podcastissa on tarjolla helmiä JayJayn arkistoista, eli näytteitä hänen tekemistään haastatteluista ja toimittamista ohjelmista, joita oli mm. listaohjelma Coca Cola Eurochart Top 50. Lisäksi tarjolla on JayJayn kanssa työskennelleiden haastatteluja: esimerkiksi RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller kertoo, mikä oli JayJayn panos Radio Suomipopin syntymiseen.

https://soundcloud.com/radiomedia/jay-jay-leskisen-muisto-ohjelma