Kuukauden radiomainostaja, toukokuu 2022: Kotipizza

RadioMedia on valinnut toukokuun Kuukauden radiomainostajaksi Kotipizzan, joka on tehnyt ansiokasta yhteistyötä radiossa mm. radiopromootioiden osalta. Viimeisin Kotipizzan Hokituur -promootio radiossa oli menestys lukujen valossa ja se sai hienoa palautetta yhteistyön osapuolilta.

Content Manager, Tomi Laine, Kotipizza Group Oyj:

”Radion kautta pääsemme luontevasti tarjoamaan puheenaihetta kahvipöytäkeskusteluihin tai viihdykettä automatkoille. Erityisesti yleisön intohimot ymmärtävissä radiopromootioissa, joissa kommunikaatio tapahtuu myös kuulijoiden lähes kavereikseen kokemiensa kanavapersoonien kautta, olemme brändinä piirtämässä pitkää muistijälkeä porukan korvien väliin. Tunnettuuttamme ei välttämättä tarvitse ’toistolla tehoa’ -tyyppisesti audion avulla tukevoittaa, vaan ennemmin luoda kanavien ja kuulijoiden ehdoilla kivoja kokemuksia kimpassa kanssamme.”

Radiojuontaja, Kim Sainio, Radio Rock:

”Kotipizza Hokituur Tampere on nyt takana ja voin todeta, että reissu oli loistava! Radion tekeminen Kotipizzassa, hotellin loisteliaisuus, Nokia areenan tapahtuma ja jokaisen hokituurilla mukana olleen hemmetin hieno asenne tekemiseen parhaalla mahdollisella tavalla teki tästä yhden upeimmista kaupallisista reissuistani!”

Kuukauden radiomainostajaksi valitaan kuukausittain radiossa ansioitunut mainostaja. Palkinnon myöntää kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ry.