Kuukauden radiomainostaja on Pielispakari

Radiotoimiala palkitsi syyskuun Kuukauden radiomainostajaksi Pielispakarin. Pielispakari on 1992 perustettu Nurmeksessa toimiva leipomo, joka on keskittynyt erityisesti karjalaiseen ruokaperinteeseen.

Pohjois-Karjalan Nurmeksessa toimiva Pielispakari palkittiin Kuukauden radiomainostajaksi. Sen radiomainokset ovat keskittyneet tuoteuutuuksien lisäksi mm. juhliin ja vuodenaikoihin. Pielispakari on ollut mukana ideoimassa radiospotteja, jotka ovat Sanoma Media Finlandin tuotantoa. Radiospottien spiikkeri, tyyli ja tietyt spottien osat on pidetty samoina koko kuljetun matkan ajan, jolloin on saatu jatkuvuutta ja yhtenäisyyttä mainontaan.

”Olemme löytäneet radion avulla upean tavan kertoa audion keinoin leipomomme eri vuodenaikoihin kuuluvista tuotteista. Äänimaailmalla olemme mielestäni onnistuneet luomaan kuulijalle mielikuvan ihanista makunautinnoista ja viestimään kiinnostavalla tavalla myös Pielispakarin uutuustuotteista”, kertoo Pielispakarin varatoimitusjohtaja Heli Kuvaja.

Kuukauden radiomainostajaksi valitaan kuukausittain radiossa ansioitunut mainostaja. Palkinnon myöntää kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ry.

Kuuntele Pielispakarin radiospotti:

Mainoksen suunnittelu ja käsikirjoitus:  Pielispakarin varatoimitusjohtaja Heli Kuvaja, Sanoma Markkinointi Roudan Mikko Piirainen, Jyrki Yliniemi, Kaija Tuovinensekä tuotanto ääninäyttelijä Antti Heikkinen ja Kaija Tuovinen.

https://soundcloud.com/radiomedia/pielispakari-kaurasampyla-kuukauden-radiomainostaja?si=bd90b053ee6e4c44838959cfc30c4507&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing