Kuukauden radiomainostaja: Lumoava Finland Oy

Radiotoimiala on palkinnut Kuukauden radiomainostajaksi Lumoava Finlandin. Kuukauden radiomainostajaksi valitaan kuukausittain radiossa ansioitunut mainostaja. Palkinnon myöntää kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ry.

Lumoava Finlandin tavoitteena oli kasvattaa tunnettuutta vuoden tärkeimmän sesongin, joulun alla. Ratkaisun ytimessä oli spottikonsepti, joka tarttui merkityksellisiin hetkiin ja niihin tilanteisiin, joissa me kaikki hapuilemme oikeiden sanojen löytämiseksi. Spottikampanja radiossa varmisti Lumoavalle tavoittavuuden ja tunnettuuden kasvun kohderyhmässä. Sisältöyhteistyö ja audiovaikuttajat sitouttivat ja aktivoivat kuuntelijoita merkityksellisten hetkien äärelle joulun alla. Sisältöjen jakelu tapahtui monikanavaisesti: tarina jatkui taajuudelta somekanaviin, digiaudioon sekä online-alustoille.

Helena Tikkanen, kaupallinen johtaja, Lumoava Finland:
“Muista rakkaitasi suomalaisella Lumoava-korulahjalla” kaikuu korvissa ympäri Suomen, niin digissä, radiossa kuin kauppakeskuksissa – monikanavaisen markkinointimme yhtenä tärkeänä osana on audion kehittäminen. Radion ja audion rooli korostuvat entisestään tulevaisuudessa. Koruja ostetaan paljon lahjaksi itselle ja rakkaille, ja niihin liittyy paljon elämän merkityksellisiä hetkiä, tunteita, muistoja ja tarinoita – audiossa suuret tunteet ja tunteiden välittäminen ovat tärkeässä roolissa.”

Kuukauden radiomainostaja -palkitut

RadioMedia palkitsee kuukausittain Kuukauden radiomainostajan, joka on radiotoimialan valitsema ansioitunut radio- ja audiomainostaja.