Johanna Halkola kehittämään strategiatyötä ja yhteiskuntasuhteita Bauer Medialle

Bauer Media on nimittänyt OTM, KTM Johanna Halkolan strategia- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi. Halkola vastaa strategiatyön kehittämisestä ja yhteiskuntasuhteista ja on mukana rakentamassa Bauer Median uutta liiketoimintaa. Hänet on kutsuttu myös johtoryhmän jäseneksi.

Johanna Halkolalla on monivuotinen kokemus media-alalta, viimeisimpänä Medialiitosta sekä RadioMediasta, joissa hän on toiminut johtavana asiantuntijana. Medialiitossa hän on kuulunut myös johtoryhmään.

”On mahtavaa päästä työskentelemään porukkaan, josta löytyy radion lisäksi audion huippuosaaminen. Bauer Median vahvasta asemasta Suomen lisäksi myös kansainvälisesti on etua, kun tulemme kehittämään muuttuvassa mediamarkkinassa audiotoimintaa ja rakennamme rinnalle uutta. Uskon, että hyödyt näkyvät pian myös kuuntelijoille sekä mainostaville yrityksille”, Halkola sanoo.

Audion menestyksekkään viime vuoden myötä Bauer Media haluaa kehittää radioliiketoiminnan rinnalla uusia kasvun mahdollisuuksia.

”Audiobisnes on nopeassa kehitysvaiheessa, ja Bauer Media haluaa kasvattaa sekä kehittää osaamistaan entisestään. Johanna tuo mukaan media-alan laajaa ymmärrystä ja uudenlaista osaamista, joka varmasti auttaa meitä vahvistamaan asemaamme audiobisneksen suunnannäyttäjänä”, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Halkolan pesti Bauer Medialla alkaa maaliskuussa.

Lähde: Bauer Media