Järviradio hyödyntää tekoälyä lähetyksissään

Myös Järviradio on ottanut askeleen tulevaisuuden teknologian osalta hyödyntämällä tekoälyä lähetyksissään. Helsingin Järviradion puhekanavalla ovat kuuluneet tekoälyn luomat uutiset ja ohjelmat viime kesästä lähtien.

Järviradio on panostanut vahvasti tekoälyn hyödyntämiseen radiossa. Yhtiön tiedotteen mukaan tekoälymahdollisuudet ovat avanneet uusia ulottuvuuksia radiotoiminnalle mahdollistaen entistä monipuolisempia ja personoidumpia lähetyksiä.

”Kuulijat ovat antaneet positiivista palautetta tekoälyllä tuotetuista sisällöistä, jotka ovat olleet paitsi informatiivisia myös viihdyttäviä. Järviradio haluaa olla mukana eturintamassa tarjoamassa innovatiivisia kokemuksia kuulijoilleen”, kertoo tiedotteessa Järviradion toimitusjohtaja Markku Mäenpää.

Tekoälyn avulla generoidut uutiset ja ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman päivän tapahtumiin sekä monipuolisia keskustelunaiheita. Järviradio uskoo, että tekoälyn hyödyntäminen antaa mahdollisuuden entistä nopeampaan ja joustavampaan uutis- ja ohjelmatuotantoon.

”Olemme innoissamme voidessamme tarjota kuulijoillemme tätä uutta, teknologian mahdollistamaa sisältöä. Tekoäly avaa ovia luovuudelle ja monipuolistaa radion tarjontaa”, sanoo Markku Mäenpää.

Lähde: Järviradio