Euroopan radioalan liiton (AER) puheenjohtaja Stefan Möller valittiin neljännelle jatkokaudelle

Edunvalvonta
21.2.2018

AER:n vuosikokous Brysselissä 21.02.2018 valitsi yksimielisesti RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möllerin neljännelle kaudelle eurooppalaisen radioalan kattojärjestön AER:n (Association of European Radios) puheenjohtajaksi.

AER edustaa yli 4500 eurooppalaista kaupallista radioasemaa. Liiton tavoitteena on kehittää kaupallisen radion toimintaedellytyksiä Euroopassa. AER on ainoa järjestö, joka edustaa yksinomaan radioita EU:n isntsituutioille päin. Edunvalvonnan tavoitteet linkittyvät yhteen mainostajien etujen kanssa mainonnan sääntelyn osalta.

Stefan Möller valittiin vuonna 2012 ensimmäisenä suomalaisena AER:n puheenjohtajaksi.

”Takana on kaikkien aikojen menestyksekkäin vuosi työssämme EU instituutioiden kanssa. Arvostan, että jäsenistö haluaa jatkaa luotua toimintatapaa niin liiton johtamisessa kuin vaikuttamistyössä. Mainonnan regulaatio, taajuuspolitiikka ja tekijäinoikeusasiat ovat radion monimediajakelun ja uusien alustojen myötä myös tänä vuonna vahvasti agendalla, sanoo Stefan Möller.
   
Varapuheenjohtajina jatkavat sveitsiläinen Fredrik Stucki, tanskalainen Marianne Bugge Zederkof ja englantilainen Matt Peyton. Liiton pääsihteerinä toimii saksalainen Julia Maier-Hauff ja AER:n toimiston johtajana Brysselissä toimi ranskalainen Vincent Sneed.