DJ-tuottaja K-System vastaamaan Kasarin ja Ysärin soundeista

Kasari ja Ysäri -radiokanavat vuoden alussa lanseerannut Mediatakojat Oy on palkannut riveihinsä kokeneen musiikki- ja äänituotannon asiantuntijan, Kimmo ”K-System” Kauppisen.

DJ:nä, säveltäjänä ja musiikkituottajana toimineen Kauppisen osaamista kuullaan uusien kanavien lisäksi myös Mediatakojien yhteistyökumppanina toimivan Bauer Median kanavilla.

”Olen koko ikäni työskennellyt musiikin parissa säveltäjänä, tuottajana, artistina ja DJ:nä. Radio on aina ollut sekä lähellä että kiinnostava. Mediatakojien uudet kanavat ja yhteistyö kaupallisen radion markkinajohtajan, Bauer Median, kanssa antaa minulle mahtavan mahdollisuuden käyttää kaikkea kokemustani ja samalla oppia paljon uutta”, Kauppinen sanoo.

Uusien valtakunnallisten kanavien myötä Mediatakojat haluaa kehittää sisältöjään ja kasvattaa osaamistaan merkittävästi.

”Laadukkaat, hyvin tuotetut äänimaailmat ovat keskeinen osa uusia kanaviamme sekä niiden brändi-identiteettiä. Kimmo tuo meille valtavasti osaamista, jota voimme hyödyntää laaja-alaisesti”, Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma kertoo.

Kasarin ja Ysärin äänimaailmoja on rakennettu jo syksystä alkaen. Molempien kanavien äänilogot on säveltänyt Vellu ”DJ Slow” Maurola, ja laulajiksi valittiin kummallekin kanavalle loistavasti sopivat, ikoniset artistit. Ysäri-kanavan jinglet laulaa Movetron yhtyeestä tuttu Päivi Lepistö ja Kasari-kanavalla kuullaan legendaarista raspikurkkua, Tommi Läntistä.

Uudet kanavat, Kasari ja Ysäri, aloittivat toimintansa 1.1.2020. Kasari soittaa aluksi 8 000 kasaribiisiä ja Ysäri puolestaan 9 000 ysäribiisiä. Kanavien juontajat aloittavat lähetyksensä tammikuun loppupuolella, kun musaputket päättyvät.

Lähde: Bauer Media