Bauer Median RadioPlay saapui nyt myös Suomeen

RadioPlay on sovellus, jonka avulla voi kuunnella radion suosikkikanavia, kuunnelmia, musiikkiohjelmia, haastatteluita ja kokonaisia audiosarjoja. Sisältö viihdyttää, hauskuuttaa, yllättää, sivistää tai koskettaa – käyttäjän valinnan mukaan. Ruotsissa ja Britanniassa menestynyt sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi Suomessa.

RadioPlayn takana on Suomen Bauer Media, jonka kanavabrändeihin kuuluvat muun muassa Radio Nova, Iskelmä, Radio City, SuomiRock ja KISS. Bauer Media on lanseerannut RadioPlayn monissa Euroopan maissa ja se on jo noussut suursuosioon esimerkiksi Ruotsissa ja Britanniassa.

RadioPlayn tuotepäällikkö Kirsi Takala lupaa, että palvelu tulee yllättämään ainakin monipuolisuudellaan. Jo julkaisuvaiheessa kuultavissa on useita audiosarjoja, ja lähitulevaisuudessa niiden määrä kasvaa vielä huomattavasti.

”RadioPlay antaa äänen yhä useammalle taholle. Sarjoissa kuullaan ihmisiä, jotka normaalisti eivät pääse ääneen mediassa, ja tartutaan rohkeasti aiheisiin, jotka jäävät liian vähälle huomiolle”, Takala lupaa.

Osa sisällöstä saattaa myös yllättää rajuudellaan. Esimerkiksi Jete Ollisen vetämässä Rosvoradiossa haastatellaan murhamiehiä ja muita entisiä rikollisia, jotka kertovat rikoksistaan niin avoimesti ja suoraan,
että ohjelmalle on jouduttu asettamaan K16-ikäraja.

Bauer Media kertoo tiedotteessaan olevansa audiobisneksen markkinajohtaja Suomessa. Toimitusjohtaja Sami Tenkasen mukaan se velvoittaa yrityksen kehittämään tuotettaan jatkuvasti paremmaksi.

– Kaupallisen radion markkinajohtajana haluamme olla laajentamassa sitä käsitystä, mitä kaikkea radio voi tarkoittaa.

RadioPlay näyttää nyt yleisölle ja yhteistyökumppaneille ihan uuden puolen radiomaailmasta.

RadioPlayn voi ladata mobiililaitteille ilmaiseksi sovelluskaupoista. Sitä voi käyttää myös selaimella osoitteessa www.radioplay.fi

Lähde: Bauer Media