Bauer Media ostaa Mediatakojat Oy:n

Bauer Media ostaa Mediatakojat Oy:n. Kaupan myötä Mediatakojien kaikki radiotoimiluvat siirtyvät Bauer Medialle.

Bauer Media ja Mediatakojat ovat tehneet alueellista ja myynnillistä yhteistyötä jo jonkin aikaa ja hyvin sujuneen yhteistyön myötä oli luonnollista edetä kohti nyt tapahtunutta yrityskauppaa. Porilaisena paikallisradioyhtiönä aloittanut Mediatakojat on kasvanut viime vuosien aikana ja laajentanut toimintojaan yhteensä kahdeksaan kaupunkiin.

”Olemme kasvattaneet toimintojamme systemaattisesti ja laajentuneet tekemämme strategian mukaisesti. Mediakentän muuttuessa nyt oli oikea hetki saattaa nykyiset kanavat osaksi suurempaa kokonaisuutta, jolla turvataan perustamiemme kanavien jatkuminen ja kehittyminen”, kommentoi Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma.

Mediatakojien kanavat Kasari, Ysäri, Auran Aallot ja Radio Pori jatkavat toimintaansa

Vuoden 2020 alussa Mediatakojat aloitti kaksi uutta radiokanavaa, Kasarin ja Ysärin. Ensimmäisenä toimintavuotenaan kanavat ovat menestyneet hyvin ja sopivat sekä sisällöltään että kuuntelijaprofiililtaan mainiosti Bauer Median kanavaportfolioon. Radio Pori ja Turussa kuuluva Auran Aallot ovat hyvä lisä Bauer Median paikallisradiotekemiseen.

”Kasvavan kanavavalikoiman ja kuuntelijamäärän ensisijainen tarkoitus on pyrkiä palvelemaan sekä kuuntelijoitamme että asiakkaitamme entistäkin paremmin. Markkinoinnin vaikuttavuuden merkityksellisyys on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan ja haluamme vahvistaa radion roolia asiakkaidemme markkinointiratkaisuissa”, kommentoi Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen. ”Kannattavan ydinliiketoiminnan kehittäminen vahvistaa myös mahdollisuuksiamme investoida uusiin audioinnovaatioihin ja vankistaa asemaamme audiobisneksen suunnannäyttäjänä”, hän jatkaa.

Lähde: Bauer Media