Bassoradion musiikkipäälliköksi Henrik Suhonen

Bassoradion uudeksi musiikkipäälliköksi on nimitetty musiikkialan moniosaaja Henrik Suhonen.

Aiemmin Suhonen, alias Herkules, on tullut tunnetuksi radio-ohjelma H-Hetken juontajana ja Bassoradion somemanagerina sekä liki 20 vuoden ajan myös DJ:nä, musiikkituottajana, tiedottajana ja promoottorina.

Suhosen siirtyessä uusiin tehtäviin Bassoradion keskipäivän juontajana aloittaa Elina Otsala.

“On suuri kunnia tulla valituksi Suomen parhaan radiokanavan musapäälliköksi, mutta tämä on vain osa toimenkuvaa. Näinä päivinä Basso on isompi kokonaisuus kuin radio”, Suhonen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Suhosen mukaan Bassoradion musiikkikattaus on ja tulee olemaan ainutlaatuista Suomessa, kestäen kuitenkin myös kansainvälistä tarkastelua.

”Emme keskity vain puskemaan valmiiksi pureskeltuja hittejä vaan näyttämään laajan kattauksen hyvää tämän hetken soundia. Musiikki tulee soimaan radiossa, kuulumaan tapahtumissamme sekä näkymään videoissamme entistä parempana ja mielenkiintoisempana kokonaisuutena. Omalle tontilleni kuuluu musiikin lisäksi siis tapahtumakuratointi ja videosisältöjen tuottaminen. Tulemme panostamaan erityisesti videoihin tänä vuonna”, Suhonen summaa.

Basso Median tiedotteessa todetaan vielä, että Basso on kasvanut tapahtumakuraattorina sekä merkityksellisten somevideoiden tekijänä viimeisen vuoden aikana.

”Henrik vastaa hienosti tarpeeseemme tuoda musiikki vahvemmin myös muille alustoillemme”, toteaa Basso Median toimitusjohtaja Riikka Reunanen tiedotteessa.

Lähde: Bassoradio