Bassoradio aloittaa lastenohjelman

Bassoradio aloittaa lastenohjelman yhdessä Emma-palkitun levymerkki Ipanapan kanssa lauantaina 07. joulukuuta.

Ohjelma sisältää lasten musiikin lisäksi mm. lasten juttuja, satuja sekä peli- ja leffa-arvosteluja. Lisäksi luvassa on kilpailuja ja tehtäviä, jotka mm. kannustavat lapsia luovuuteen tai kaupungin luonnon tarkkailuun.

Ipanapa-levymerkin isä Alex Nieminen on uudesta yhteistyöstä innoissaan:

”Ipanapassa on aina tehty lasten musaa lasta kunnioittaen ja lasten ehdoilla. Levyjä on julkaistu yhteensä 10, viimeisimpänä Ipanapa Rap. On mahtava antaa tälle ideologialle jatkoa viikottaisen radio-ohjelman kautta.”

Ohjelmaa juontaa Reetta Ranta, joka on työskennellyt mm. Ylen lasten ohjelmien nettisisältöjen parissa, Sulakkeen Habbo Hotellin brändijohtajana sekä Duudsonien takana olevan Rabbit Filmsin strategisena ja henkisenä johtajana.

”Ohjelmassa ei ole pelkästään Ipanapa-levyiltä tuttuja biisejä, mutta sama laatulupaus ja ideologia kuin Ipanapa-levyillä. Lisäksi ylläpidämme Bassoradion yhteisöllistä filosofiaa: lapset pääsevät itse vaikuttamaan ohjelman sisältöön ja osallistumaan jopa sen tekoon. Myös luovuuden ja luonnon läsnäolo on ohjelman ytimessä. Kantavana teemana on tuoda monipuolisesti nykyaikaista lastenkulttuuria esiin lasten omien kokemusten kautta.”, sanoo Ranta.

Lapset ovat ilmestyneet myös Bassoradion kuuntelijoiden elämään.

”Tällaista ohjelmaa on toivottu meiltä valtavasti. Yhä suuremmalla osalla kuulijoistamme lapset ovat tulleet osaksi elämää.” kertoo Basso Median kaupallinen johtaja Riikka Reunanen.

Ipanapa-lastenohjelma lauantaisin 7.12. alkaen klo 8-10 (uusinta sunnuntaisin klo 8-10).

Lähde: Bassoradio