Bassolle kaksi uutta radiokanavaa

Mediatalo Basso ja Radio Satellite Finland Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jonka myötä Bassolle siirtyy kaksi radion taajuuskokonaisuutta. Kauppa koskee ainoastaan taajuuskokonaisuuksia, eikä sen mukana siirry esimerkiksi henkilökuntaa.

Näillä taajuuksilla on aiemmin toimineet Radio Sputnik sekä Spirit FM. Kumpikin kanava on nykyisellään lopettanut ohjelmavirtansa tämän vuoden toukokuussa, eikä Basso jatka näillä brändeillä. Ensimmäinen taajuuskokonaisuus kattaa Helsingin, Porvoon, Kotkan ja Lappeenrannan alueet ja toinen taajuuskokonaisuus Helsingin ja Turun alueet. Radiotoimiluvista vastaava Liikenne- ja viestintäministeriö on vahvistanut kaupan. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Liiketoimintakaupan myötä Basso vahvistaa ja syventää läsnäoloaan aktiivisten kaupunkilaisten, mielipidevaikuttajien ja heidän seuraajiensa parissa. Kahden uuden radiokanavan hankkiminen on osa Basson strategiaa, jonka pohja perustuu audioon, videoon ja tapahtumiin sekä näiden keskinäisiin vuorovaikutussuhteisiin niin sosiaalisen median alustoilla kuin kohderyhmän kohtaamisissa.

Lisätiedot:

Riikka Reunanen,
Toimitusjohtaja
Basso Media
riikka@basso.fi
p. 050 5878775

Oy Basso Media Ltd. on vuonna 2006 perustettu, kokonaan suomalaisomisteinen mediatalo. Basso tunnetaan parhaiten radiokanava Bassoradiosta sekä ainutlaatuisesta suhteestaan kohderyhmäänsä. Yhtiön suurimmat omistajat ovat Jacob Ehrnrooth ja Jan Zapasnik. Yhtiön päätoimipiste on Helsingissä. Vuonna 2017 Basso Median liikevaihto oli 1,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 81.000 euroa.

Lähde: Basso