Basso: Madventuresin Riku ja Tunna palaavat Bassolle

Madventuresin ja Docventuresin takana olevat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tekevät paluun radioon marraskuussa suositulla ohjelmallaan Truths & Rights.

Ohjelma alkaa 14. marraskuuta, ja jatkuu vuodenvaihteeseen asti. Kahdeksan jakson teemana ovat seitsemän kuolemansyntiä. Viimeisessä jaksossa kuolemansynnit modernisoidaan nyky-yhteiskuntaan ja silloin käsitellään myös vastahyveitä.

Kaksikko on toimittanut radio-ohjelmaa Bassolla myös vuonna 2012, jolloin ohjelma nousi kanavan yhdeksi suosituimmaksi sisällöksi.

– ”Meiltä on todella pitkään kyselty Truths & Rightsin comebackia”, sanoo Tuomas ”Tunna” Milonoff paluusta Bassolle.

Paluun tekevä ohjelma sai vuonna 2012 valtiovallalta tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Tämä myönnetään merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä, joka on lisännyt kansalaisten tietämystä ja antanut virikkeitä yhteiskunnalliselle keskustelulle. Totuuksia ja oikeuksia ratkotaan nyt toistamiseen aiheisiin liittyvillä vierailla ja musiikilla.

– ”Mahtavaa päästä taas kohtaamaan Basson aktiivinen yleisö, haastattelemaan mielenkiintoisia asiantuntijavieraita sekä soittamaan tykkiä musaa”, jatkaa Riku Rantala.

Rantala ja Milonoff tulivat tutuiksi matkailuohjelma Madventuresista, joka on kansainvälisesti laajimmalle levinnyt suomalainen televisio-ohjelma. Viime vuonna ja tänä syksynä kaksikolta nähtiin Ylellä esitetty dokumenttielokuva- ja keskustelusarja Docventures, ja nyt kaksikko siirtyy ruudun edestä radioon.

– ”Ohjelman paluuta on toivottu aivan valtavasti. Keskustelimme Rikun ja Tunnan kanssa asiasta, palaset loksahtivat paikoilleen ja tuloksena saamme jälleen kuulla varmasti inspiroivaa radiosisältöä herroilta”, sanoo Basson toimitusjohtaja Riikka Reunanen.

Lähde: Basso