Audioalan guru Ralph Van Dijk äänimainonnan seminaarissa 29.8.

Tapahtumat
20.8.2019

RadioMedian vieraaksi saapuu ensi viikolla australialainen Ralph van Dijk, joka lukeutuu radiomainonnan ja audiobrändäyksen tunnetuimpiin asiantuntijoihin maailmalla.

Palkittu Van Dijk esiintyy RadioMedian järjestämässä The Sound of Radical Thinking -seminaarissa 29.8. ja vetää seuraavana päivänä suomalaisille äänimainonnan ammattilaisille workshopin, jossa on ainutlaatuinen tilaisuus oppia ja päästä tekemään radiomainontaa Ralph Van Dijkin opeilla.

Seminaari 29.8: The Sound of Radical Thinking
Workshop 30.8: Radiology-workshop by Ralph Van Dijk

Tietoa Ralph van Dijkistä:
Palkittu Ralph Van Dijk on yksi radiomainonnan ja audiobrändäyksen suurimmista guruista maailmalla. Van Dijk aloitti uransa ensin menestyvänä tekijänä mainostoimistossa, minkä jälkeen hän perusti oman tuotantoyhtiö Eardrumin Lontoossa vuonna 1990. 16 vuotta myöhemmin, vuonna 2006 hän siirtyi käynnistämään Eardrumin toimintaa Australiaan. Eardrum on tuottanut audiobrändäyksen lisäksi tehokkaita radiokampanjoita sekä audiosisältöä mainostajille ja mainostoimistoille ympäri maailmaa. Mikään muu audioon erikoistunut tuotantoyhtiö ei ole saavuttanut yhtä paljon palkintoja kansainvälisisissä mainoskilpailuissa kuin Eardrum. Viime vuosina Eardrum on voittanut kolme kultaa Cannesissa, Grand Prixin One Showssa, kultaa New York Festivalilla ja se on valittu London International Awardsissa kolmena vuotena peräkkäin vuoden radio- ja audiotuotantoyhtiöksi. Ralph van Dijk toimi myös Cannes Lionsin tuomariston puheenjohtajana festivaalin 60. juhlavuotena.