Antti Pehkonen Senior Creativeksi Bauer Medialle

Bauer Media vahvisti strategista luovaa osaamistaan Antti Pehkosen liittyessä osaksi Creative Studiota. Pehkosella on pitkä kokemus myynti-, media- ja mainosalalta ja hän on toiminut monissa luovissa yksiköissä vastuullaan isot kampanjakokonaisuudet sekä markkinointiviestinnän konseptit.

Antti Pehkonen siirtyi Bauer Medialle Sanomalta, missä hän työskenteli kaupallisten monimediaratkaisujen suunnittelijana. Sanoman lisäksi Pehkonen on työskennellyt mm. mainostoimisto SEK:ssä.

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta päästä osaksi Bauer Median luovaa tiimiä ja koko talon huippujengiä. Kokonaisvaltainen audio-osaaminen on täällä omaa luokkaansa ja uskon, että olemme nähneet vasta jäävuoren huipun siitä, mihin audiobisnes tulee lähivuosina kehittymään”, kommentoi Antti Pehkonen.

Creative Studio suunnittelee ja toteuttaa asiakkaille luovia markkinointiviestinnän ratkaisuja Bauer Median jakelukanavissa. Ratkaisuissa hyödynnetään kattavasti audion vaikuttamiskeinoja ja keinovalikkoon kuuluu myös Audio Branding.

”Tuloksellisinta jälkeä syntyy asiakas- ja kohderyhmäymmärryksen, tavoittavien medioiden sekä rohkean luovan toteutuksen yhdistelmästä. Näiden parissa olen tehnyt töitä koko urani ja sitä intohimoa on ilo jatkaa Bauer Medialla”, Pehkonen lisää.

Creative Studiolla ollaan Antin saapumisesta innoissaan. ”Pehkosella on vahva osaaminen monikanavaisten konseptien luomisesta ja hän on urallaan ollut toteuttamassa useita menestyksekkäitä markkinointiviestinnän kokonaisuuksia Suomen suurimmille mainostajille. On äärimmäisen hienoa saada hänen kaltaisensa osaaja osaksi tiimiämme”, iloitsee Creative Studiota vetävä Elina Backman.

Kaupallisen radioliiketoiminnan rinnalla Bauer Median tulevien vuosien kasvun keskiössä ovat erityisesti digitaalisen audion mahdollisuudet sekä luovat, kaupalliset audioratkaisut.

Lähde: Bauer Media